Jónás Gábor
Ügyvezető Igazgató

Újabb SmartEvents funkció és sikeres helytállás – WFITN 2017 konferencia

Sokan kérdezik tőlünk, hogy vajon a SmartEvents bérelhető rendezvénytámogató alkalmazásunk nagyobb tömeget mozgató konferencián is megfelelően teljesítene-e. Szerencsére nem kell messzire visszamenni az időben a válaszért, az októberben megrendezett WFITN 2017 konferencián a rendezvény alkalmazása a SmartEvents rendszer alapján működött. Nem is akárhogy…

A WFITN (World Federation of Interventional and Therapeutic Neuroradiology) 2017-es konferenciája Budapesten, a Vígadóban került megrendezésre, profi egészségügyi szakemberek számára. A rendezvény tematikája az innovatív neurológiai megoldások köré épült. A tények számokban:

  • 1500+ részvevő
  • 600+ alkalmazás letöltés
  • 0 leállás
  • 0 hiba

Külön büszkék vagyunk arra, hogy a szavazás modulunkat ezen a rendezvényen próbálhattuk ki először. A funkció segítségével az előadó a prezentációja alatt feltett kérdést on-line tudja megszavaztatni a hallgatósággal az alkalmazásban. Az eredmények beérkeznek, és valós időben nyomon követhetőek. Sose fogjuk elfelejteni a pillanatot, amikor először láttuk a rendszert működés közben: az előadáson elhangzott egy agyműtétekkel kapcsolatos kérdés, majd folyamatosan érkeztek be a válaszok, amire azonnal reflektált is az előadó. Bízunk benne, hogy még óriási karriert fog befutni a szavazás modulunk.